HemligaGrannar Recension

Hitta grannar att träffa

Fördelar och nackdelar 

HemligaGrannar recension

HemligaGrannar Recension

HemligaGrannar är något för dig som spanat in den där snyggingen till granne och fått en och annan tanke. Här hittar du alla grannar som tänker som dig. Kanske rentav din granne. Alla är välkomna på sidan även om ett fokus läggs på att uppvakta kvinnor. Få en kvinna att känna sig speciell med hjälp av deras sida. 

Du som gillar att chatta lite snuskigt med tjejer har hittat rätt. Man märker snabbt att en stor del av profilerna är kvinnor, och chattsugna på det. Att komma igång går snabbt och enkelt, du fyller endast i dina uppgifter och verifierar e-postadressen för att skapa ett konto. Därefter kan du ladda upp foton och fylla i din profil för fler matchningar. Följ med i denna HemligaGrannar recension för att hitta en hemlig granne som söker samma som du gör.

Hur är upplevelsen på sidan? 

Överlag positiv. Många profiler är tillgängliga att chatta med, och fördelningen män/kvinnor passar de flestas preferenser. Det här är ingen sida för mammas lilla pojke märker man snabbt, snusk presenteras redan på förstasidan även om det bara är i textform. Det är även det som marknadsförs här, en plats för blygare kvinnor att släppa ut sina fantasier på. 

Det finns ingen app för mobilanvändare men webbplatsen är optimerad för användning både via dator och mobil. Du kan alltså logga in och chatta vart du än befinner dig. För den lite blygare personen som gärna vill lära känna människan innan snusket drar igång rekommenderas nog en annan sida. Här är det pang på rödbetan som man säger. 

I det stora hela är HemligaGrannar en sida för dig som helst vill prata och chatta snuskigt. Hur många som till slut träffas är osäkert, självklart finns det sådana möjligheter också men med ett fokus på chattande är denna sida bättre för korta engagemang på distans, och inte är det något fel med det.

Hur lång tid tar det innan jag får min första dejt? 

HemligaGrannar Recension

Som tidigare nämnt rekommenderas denna sida främst för spännande chattar och distansrelationer. Vill man dock träffas på riktigt är det också möjligt, men kan bli lite knepigare. Att komma igång och börja prata med människor går fort, så snart du har ställt in din profil och laddat upp en bild blir du aktiv. Fyll därefter i dina preferenser för att hitta passande profiler för dig. 

Att få till en fysisk dejt kräver rätt gnista mellan parterna. Därför är det väldigt svårt att säga att du exempelvis kommer träffa en tjej på två dagar. Något som däremot är garanterat är att du kan börja chatta med kvinnor redan den första dagen du skapat kontot. Om det sedan leder till en lite mer intim fysisk träff är upp till er som chattar. 

Vad kostar HemligaGrannar?

Registrering och medlemskap på HemligaGrannar kan kosta ingenting, men det kan också kosta en del om du vill få full tillgång till sidans alla profiler. Likt många andra dejtingsidor använder man sig av en myntmodell. En modell där åtkomst kostar mynt som man kan ladda på, lite som ett kontantkort på telefonen. 

Det finns inga medlemskap med månadsavgifter, mynten är den enda avgiften. Det kostar att skicka meddelanden och därför är sidan lite trist utan betalningar. Ett meddelande kostar mellan 12-15 SEK beroende på hur många krediter man köper på en och samma gång.

De olika prisförslagen som presenteras vid en snabb överblick är som följer: 10 krediter – 150 SEK, 25 krediter – 350 SEK, 50 krediter – 650 SEK och slutligen 100 krediter för – 1 200 SEK. 

Medlemsstruktur HemligaGrannar

Förmedlingsmetod HemligaGrannar

Tekniska funktioner

HemligaGrannar Recension

Användarvänlighet och design: Enkel sida att komma igång på, all relevant information är tillgänglig på ett klick och transparenta uppgifter på sidan. Du finner snabbt tjejer att chatta med.

Priser HemligaGrannar

HemligaGrannar kontaktinformation

Annonsering

Datingportalen.se är en webbportal som jämför och recenserar olika dejtingsajter.

Som med alla andra företaganden är det nödvändigt att täcka kostnaderna för att driva sajten, samt att gå med vinst. Därför får vi en hänvisningshonorar när vi hänvisar personer från vår sajt till en dejtingsajt, om personen registrerar sig och/eller köper en prenumeration.