Sex-träff Recension

Hitta din lokala sexpartner.

För- och nackdelar med Sex-träff

Fördelarna med att använda sig av Sex-träff:

Sex-traff.com fungerar utmärkt på alla enheter; datorer, mobiltelefoner och surfplattor.

Erbjuder en snygg stickersamling som tillåter dig att visa känslor på 100 unika sätt.

Det finns en testversion för dig som skulle vilja se hur många medlemmar du har i din närhet och om just Sex-träff är rätt för dig.

Nackdelarna med att använda sig av Sex-träff

Det kommer kosta dig en slant att skicka iväg meddelanden.

Bluffkonton kan förekomma och det kan dröja innan de upptäcks och raderas. Detta är i och för sig något man alltid ska vara uppmärksam på,oberoende av plattform

Detta är Sex-träff

Sex-träff Recension

Är en genomsnittlig recension av Sex-träff bra eller dålig?

Just nu verkar det finnas en uppsjö av bluffkonton som företaget måste sålla bort, och därför är många av recensionerna negativa. Att det kostar att skicka meddelanden är inte heller populärt men för varje recension som lämnas får företaget en möjlighet till att förbättra hemsidan.

Hur fungerar registreringen på Sex-träff?

Att registrera dig på Sex-träff tar bara någon minut. Det du behöver göra är att klicka dig in på hemsidan så dyker ett formulär upp där du fyller i din information. Du kommer bland annat få fylla i ditt kön, könet på den du söker, din önskade stad och födelsedatum.

Vad kan en prenumeration på Sex-träff kosta?

Själva registreringen på Sex-träff kommer inte att kosta dig någonting. Därefter kommer det dock kosta dig en slant för olika tjänster, du betalar till exempel för varje meddelande som du skickar till andra medlemmar.

Medlemsstruktur hos sex-traff.com 

Sex-träff Recension

Hur många medlemmar finns det på Sex-träff idag?

Det är svårt att sätta en exakt siffra på hur många medlemmar det finns på Sex-träff i nuläget. För att få ett hum om det kan man läsa på hemsidans startsida att 60 000 konversationer startas varje månad och varje dag sker 240 matchningar.

Hur är fördelningen mellan män och kvinnor på Sex-träff?

Fördelningen mellan män och kvinnor verkar vara ganska jämn, men om man ska kolla på en genomsnittlig recension om det så dominerar kvinnorna i nuläget. Dock inte med särskilt mycket.

Vilken ålder är medlemmarna på Sex-träff i?

Sex-träff välkomnar alla från 18+. Det finns medlemmar i alla åldrar och livssituationer och därför är det ganska enkelt att hitta en likasinnad partner för en kul kväll eller två.

Hur kan Sex-träff hjälpa dig hitta rätt partner?

Ju mer du fyller i om dig själv desto bättre blir chansen att hitta rätt partner. Du kommer få begränsa de konton som kommer upp så du endast ser medlemmar som befinner sig i samma stad. Enligt sex-traff.com har 8 000 personer hittat sin partner hittills. Övrig information: Hookup-kulturen blir allt vanligare i Sverige och Sex-träff erbjuder dig ett unikt och säkert sätt att träffa din nästa partner på. Oavsett om du bara är ute efter att chatta eller träffa någon för en härlig kväll så ökar dina chanser avsevärt om du tar hjälp av Sex-träff.

Förmedlingsmetod hos Sex-träff 

Steg till framgång:

Det finns ett stort utbud av medlemmar i massor av olika åldrar och livssituationer.

Sex-träff gör det enkelt för dig att chatta och träffa singlar i din närhet.

Antal kontaktförslag:

Du kommer få upp alla medlemmar som befinner sig i närheten av dig, alltså beror kontaktförslagen lite på vart i landet du bor.

Kvalitet på förmedlingstjänsten:

Sex-träff håller en god standard och arbetar kontinuerligt på att förbättra den.

Tekniska funktioner hos Sex-träff

Sex-träff Recension

Användning och design: Sex-träff har en snygg och stilren hemsida som fungerar bra på alla enheter, gamla som nya.

Hemsidan erbjuder dig alternativet att skicka privata meddelanden till personen som du har matchat med.

Sex-träff är helt transparenta med hur dina uppgifter används, om du vill läsa mer om detta hittar du informationen längst ned på hemsidan under rubriken Integritet & Cookies.

Kvalitet på kontaktannonserna:

Ingen verifikation verkar krävas på sex-traff.com och därför kan det förekomma bluffkonton, så här får man vara på sin vakt lite.

Prisnivå hos Sex-träff:

Gratistjänster:

Att registrera dig och bli medlem på Sex-träff kommer inte kosta dig någonting. Dock kommer du få förhålla dig till en del begränsningar.

Avgiftsbelagda tjänster:

Att skicka meddelanden till medlemmar som du matchar med kommer kosta dig cirka 20 SEK per meddelande. Du väljer dock själv när och hur ofta det är som du köper mynt för att kunna chatta.

Betalningsmöjligheter:

Oavsett vilket land du befinner dig i så kan du använda dig av följande bankkort: Visa och MasterCard. Beroende på land kan du även ha andra alternativ. I nuläget tar sex-traff.com inte emot betalningar via PayPal. Du kan läsa mer om andra betalningsmöjligheter här.

Hur du kommer i kontakt med Sex-träff:

Det enklaste sättet för dig att kontakta Sex-träffs kundsupport på är genom att fylla i formulären på hemsidan som du hittar under rubriken Kontakta oss när du scrollar allra längst ned.

Kundservice strävar mot att besvara dina frågor snarast möjligt.

Annonsering

Datingportalen.se är en webbportal som jämför och recenserar olika dejtingsajter.

Som med alla andra företaganden är det nödvändigt att täcka kostnaderna för att driva sajten, samt att gå med vinst. Därför får vi en hänvisningshonorar när vi hänvisar personer från vår sajt till en dejtingsajt, om personen registrerar sig och/eller köper en prenumeration.