iDates Recension

Träffa nya singular

iDates Recension

För och nackdelar

+ Mycket aktivt webbforum

+ Registrering sker smärtfritt med hjälp av Google eller Facebook

+ Möjlighet att söka sig fram till interaktioner

– Ingen livechatt

– En del botar finns på sidan

Recension iDates – Hur står dejtingsidan sig?

Med så många dejtingsidor att välja mellan kan det kännas knepigt att hitta rätt. Därför ska du här få en hjälpande hand så du slipper registrera dig på varenda en för att finna en partner. Följ med i denna iDates recension och lär dig mer om iDates och deras erbjudanden. 

iDates lanserades 2016 och sedan lanseringen har man hjälpt flera singlar att finna sin partner, eller bara lite skoj för stunden. Det är en sida som välkomnar alla, hetero, gay som bi. Oavsett vad du söker efter finns här något för dig.

Hur är upplevelsen på sidan?

iDates Recension

För att få en fullständig upplevelse av iDates behöver man skapa en profil på sidan och utforska. Vad som direkt märks är att registreringen sker i blixtfart, med hjälp av Google eller Facebook skapas ett konto på bara några sekunder. 

Väl inne på sidan möts du av singlar av alla sorter. För att endast finna personer som är intressanta för dig behöver du ställa in preferenser som ålder, kön, fysiska attribut och plats. iDates använder sedan dina preferenser och andra profilers information för att försöka hitta matchande profiler till dig. Dessa blir sedan presenterade till dig och du får välja att gilla eller inte. 

För att få en fullständig upplevelse av sidan skulle man behöva registrera ett premiumkonto. Då har man möjlighet till full åtkomst till alla funktioner och obegränsade meddelanden. Något som kan vara väldigt hjälpsamt när man är på jakt efter en dejt.

Hur lång tid tar det innan jag får min första dejt?

I princip alla som söker sig till dejtingsidor som iDates är ute efter att träffa en intressant eventuell partner eller dejt för kvällen. Så hur lång tid bör jag vänta på min första dejt? 

Kommer den på beställning? 

Dejtingsidor är väldigt olika i mängden profiler och iDates har miljoner användare världen över. Något som kan vara hjälpsamt när man letar. Värt att notera är att de flesta på sidan verkar vara ute efter lättsammare njutning, så det kan vara enklare att finna sådant. Med en snabb registrering kan du börja skicka meddelanden på bara några minuter, hur fort det sedan leder till en träff är en annan fråga. Människor är olika och vissa vill träffas snabbt medan andra tar det lite lugnare. 

Håll i åtanke att många funktioner kräver mynt. Så har du inga mynt kan det dröja mycket längre att få till en träff än om du skulle ha full åtkomst till hela sidans funktioner. En fundering krävs för att bestämma om det är värt det eller ej. 

Pris för iDates? 

iDates Recension

Att registrera en profil på sidan är helt gratis. Men vill du låsa upp alla funktioner kan det komma att kosta. Vad iDates kostar varierar beroende på hur många mynt du vill ha. Alla nya medlemmar får 100 gratismynt vid registrering, ett bra och enkelt sätt att få prova på sidan utan att lägga till några egna pengar. 

Annars använder iDates sig av en pay-as-you-go struktur, vad det innebär är att du betalar för det du använder. De har olika myntpaket med varierande priser beroende på mängd och dylikt. För att hitta ett passande paket för dig måste man veta hur pass interaktiv du tänkt att bli. Prova 100 gratismynt och se om det är något för dig innan du lägger till pengar. 

Medlemsstruktur iDates

Antal Medlemmar: mellan 200 000 – 1 000 000, olika uppgifter anges. 

Fördelning män och kvinnor: 73 % / 27 %

Ålder: Mestadels mellan 25-35 år gamla

Förmedlingsmetod iDates

Steg till framgång: Börja med att registrera en profil, fyll i dina fysiska attribut och uppgifter. Därefter dina preferenser, du kommer då att presenteras passande profiler. Skicka meddelanden och bestäm träff. 

Antal kontaktförslag: Sämre på gratisversionen men premiumversionen erbjuder minst tre profilförslag i veckan på automatisk basis. Förslagen är väl anpassade efter dina preferenser. Kan på mindre orter vara väldigt få. 

Kvalitet på förmedlingstjänsten: 3 av 5 stjärnor. 

Tekniska funktioner

iDates Recension

Användarvänlighet och design: Det är enkelt att förstå sig på sidan och navigera runt. Efter att du har loggat in på din profil sker det mesta med enkelhet, sidan är modern med moderna funktioner vilket gör att du enkelt hittar det du söker efter. 

Priser iDates

Gratistjänster: Det är helt gratis att registrera sig på sidan och komma i gång. De erbjuder i nuläget också 100 mynt vid registrering helt utan kostnad. På så vis får du prova alla premiumfunktioner till en början. 

Avgiftsbelagda tjänster: Att skicka obegränsat med meddelanden och se alla profiler kostar guldmynt. Dessa mynt är avgiftsbelagda och köps i paket. Några prisexempel:

Olika betalningsalternativ finns. Jämför baserat på dina behov. 

iDates kontaktinformation

Annonsering

Datingportalen.se är en webbportal som jämför och recenserar olika dejtingsajter.

Som med alla andra företaganden är det nödvändigt att täcka kostnaderna för att driva sajten, samt att gå med vinst. Därför får vi en hänvisningshonorar när vi hänvisar personer från vår sajt till en dejtingsajt, om personen registrerar sig och/eller köper en prenumeration.