Justkiss Recension

Dejting på ett enkelt och effektivt sätt.

Justkiss Recension

Justkiss är en ny dejtingsida på den svenska marknaden, och recensionerna av Justkiss är mycket positiva. Med hjälp av smarta funktioner underlättar den möjligheten för dig att hitta det du söker efter. Justkiss erbjuder gratisartiklar att läsa angående dejting för att hjälpa dig att lära dig alla tips och tricks som finns inom dejtingvärlden. Justkiss kostar ingenting nödvändigtvis men erbjuder dig möjligheten att köpa till funktioner och tillbehör för att göra det bättre och lättare för dig att synas, och ha möjligheten till att hitta det du söker efter.

Fördelar och nackdelar med Justkiss

Fördelarna med att använda sig utav Justkiss är:

  • Gratis medlemskap
  • Effektivt system för att hitta rätt person för dig
  • Användarvänligt och enkelt att använda
  • Mobil applikation tillgänglig

Nackdelarna med att använda sig utav Justkiss är:

  • Begränsat utbud i jämförelse med större tjänster
  • 5 månaders prenumeration vid köp av fullständigt medlemskap
  • Ingen verifiering av e-post vilket bidrar till en hel
Justkiss Recension

Hur fungerar registreringen på Justkiss?

Att registrera sig på Justkiss är väldigt smidigt och enkelt. Du behöver endast svara på ett par grundfrågor så som namn, ålder, hur länge du varit singel och liknande vilket endast tar max fem minuter.

Hur mycket kostar det att bli medlem på Justkiss?

Ett medlemskap kostar ingenting och utbudet för en gratisanvändare hos Justkiss är väldigt bra. Justkiss erbjuder däremot ett par betaltjänster för att öka exponeringen av din profil till ett behagligt pris jämfört med vad du har möjlighet att få ut av tjänsten.

Medlemsstruktur hos Justkiss

Justkiss Recension

  Hur är utbudet hos Justkiss?: Ny hemsida baserad utifrån Danmark vilket bidrar till att utbudet är begränsat i skrivande stund, men eftersom Justkiss är en väletablerad organisation i Danmark växer den väldigt snabbt nu även i Sverige vilket gör att utbudet kommer öka exponentiellt

  Hur är utbudet hos Justkiss: Större delen av användarna är av det manliga könet, men utbudet av kvinnliga användare är även det stort och växer varje dag.

  Hur är utbudet hos Justkiss: Möjligheten att reglera det du söker efter hos en person gör det möjligt att anpassa utbudet till ens egna preferenser.

  Hur du kan hitta den rätta: Med hjälp av det framtagna frågeformuläret som Justkiss erbjuder har du möjlighet att hitta likasinnade människor.

  Innehåll i frågeformuläret: Frågeformuläret innehåller frågor inom kategorierna: Personlighet, Sex & dejting, Förhållande, Livsstil och även Samhälle vilket kommer visas för andra för att se hur bra just ni matchar.

Förmedlingsmetod hos Justkiss

Justkiss Recension

Tekniska funktioner hos Justkiss

Vad kostar extrafunktionerna på Justkiss och vad får du ut av dem?

Hur kan du kontakta Justkiss?

Annonsering

Datingportalen.se är en webbportal som jämför och recenserar olika dejtingsajter.

Som med alla andra företaganden är det nödvändigt att täcka kostnaderna för att driva sajten, samt att gå med vinst. Därför får vi en hänvisningshonorar när vi hänvisar personer från vår sajt till en dejtingsajt, om personen registrerar sig och/eller köper en prenumeration.