Milffinder Recension

Träffa mogna kvinnor

För och nackdelar

+ Livechatt finns

+ Privata profiler

+ Bra för den på jakt efter mognare kvinnor

– Ingen verifikation av profiler

– Finns falska profiler

Milffinder Recension

Recension Milffinder – Hur står dejtingsidan sig?

Många är det som gett sig ut i dejtingdjungeln i hopp om att finna lite spänning. Detta är något som Milffinder försökt ta tillvara på med sin sida och här hittar du äldre damer, så kallade milfar. Det är en speciell, nischad sida med detta i åtanke och kan därför passa äldre män lite bättre än många andra sidor som finns. 

Oavsett om du är ung eller gammal välkomnas du till sidan, frågan är bara vem som hittar rätt. I denna Milffinder recension kommer du få veta mer om denna sida och kanske även om det finns möjlighet att finna en milf till dig. 

Hur är upplevelsen på sidan?

Vid första anblick av sidan ser den väldigt inriktad ut. Det skrivs en hel del om milfar och pumor, vilket är andra benämningar för mogna kvinnor. Det pratas också om hur många yngre män som har en svaghet för dessa pumor. Det är just denna svaghet som sidan strävar efter att nå fram till. För att komma igång kan du enkelt fylla i dina uppgifter i registreringen, där endast e-postadress och användarnamn behövs. Du är igång på någon minut. 

Efter att du har loggat in för första gången kommer du snabbt märka att det är mest äldre kvinnoprofiler tillgängliga. Ingen falsk marknadsföring där, du kan ställa in plats och dylika preferenser för dig även om åldrarna kanske inte är av lika stor vikt.

Likt de flesta sådana här dejtingsidorna behöver du betala för att få full tillgång till tjänstens alla funktioner. Det är dock gratis att komma igång till en början så du kan få chansen att prova hur det känns att vara en milf finder.

Hur lång tid tar det innan jag får min första dejt?

Att få till en dejt via Milffinder är inte svårare än på någon annan sida. Värt att tänka på är självklart åldern på damerna du chattar med. Vanligen kräver äldre kvinnor lite mer respekt och önskar att man för sig på ett visst sätt. Det finns självfallet flera undantag men det är en generell regel värd att tänka på. 

Det är ofta varierande hur länge det dröjer innan man får sin första träff, båda parter ska komma överens och känna sig bekväma med varandra innan något kan hända. Här är ju dock fallet ofta att vissa gärna tar det lite snabbare medan andra tar det lugnare. Kanske att du finner en puma redan första veckan, kanske får du jaga lite längre i djungeln. 

Ett plus i kanten för din jakt är om du köper ett medlemskap. Detta betalas månadsvis och ger dig full tillgång till sidan. Gratisvarianten blir i längden väldigt begränsad, därför kan andra appar eller sidor kanske fungera bättre om du inte vill lägga ut en slant. 

Milffinder Recension

Pris för Milffinder? 

Registrering och inloggning sker utan kostnad, du måste ju få en chans att prova på sidan innan några pengar kan begäras från dig. Men du kommer snabbt att märka att sidan fungerar mycket bättre med en betald profil. På så vis kan du skicka så många meddelanden du vill till så många pumor du vill. 

Månadsprenumerationen varierar i kostnad beroende på hur lång tid du binder dig. En månad kostar i runda slängar 300 SEK medan tre månader kostar 400 SEK. Du får alltså två extra månader för en hundring, vilket kan vara värt en fundering om man planerar att bli långvarig.

Medlemsstruktur Milffinder

Förmedlingsmetod Milffinder

Steg till framgång: Du startar med att registrera en profil. Här anges alla dina personliga attribut och preferenser. Därefter får du leta efter intressanta profiler och livechatta med dessa. Bestäm träff om det känns rätt.

Antal kontaktförslag: Finns en hel del profiler därute. Mängden varierar dock mycket beroende på din plats.

Kvalitet på förmedlingstjänsten: 4 av 5 stjärnor. 

Tekniska funktioner

Användarvänlighet och design: Sidan är modernt utformad och erbjuder en app till mobiltelefoner. Den ligger i framkant när det gäller dejtingsidor av denna nivå tack vare sin app.

Priser Milffinder

Milffinder kontaktinformation

Annonsering

Datingportalen.se är en webbportal som jämför och recenserar olika dejtingsajter.

Som med alla andra företaganden är det nödvändigt att täcka kostnaderna för att driva sajten, samt att gå med vinst. Därför får vi en hänvisningshonorar när vi hänvisar personer från vår sajt till en dejtingsajt, om personen registrerar sig och/eller köper en prenumeration.