NaughtyHub Recension

Ta chansen att uppfylla alla dina snuskiga drömmar 

NaughtyHub recension

Fördelar och nackdelar 

NaughtyHub recension

NaughtyHub spelar på den välkända vuxensidan med liknande namn. Här finns dock inga filmer att titta på, men möjligheten ges till att finna en skådis till dina egna filmer. Ja, NaughtyHub säger rakt upp och ner vad det är som gäller, snuskiga och heta träffar. Du kan se användare i din närhet för att göra hela spektaklet enklare. På så vis vet du direkt att här är chanserna att få till en träff större. 

Är du ute efter en seriös partner bör du nog leta vidare, här hittar du snabba och korta relationer med mycket hetta. Ta chansen om du vill koppla av från vardagsstressen och uppleva något nytt, kanske något du drömt om i många år. Alla är välkomna, från hetero- till homo- och bisexuella. Du behöver inte känna dig blyg, alla som sökt sig hit är här för samma sak. 

Läs vidare i recensionen för att se om NaughtyHub är något för dig.

Hur upplevdes sidan? 

Vid första anblick av sidan känns den lite så där. Loggan efterliknar en välbekant logga för många som kollat på vuxenfilmer. Det resulterar i ett lite oseriösare intryck, men med tanke på vad sidan är till för är det kanske ett väldigt ärligt intryck. Här finns en hel del användare att chatta med från hela världen. Dock är möjligheten att se profiler i din närhet garanterat den mest användbara. 

Du som är lite mer gammeldags och gillar när saker tar sin tid bör kanske söka dig vidare, är du i stället ute efter het action på studs kan du nog hitta något för dig. Använd roulette-funktionen för att gilla eller ogilla människor i din närhet, om du gillar skickas ditt intresse vidare till dem och gillas du tillbaka kan ni börja prata och eventuellt ses.

Det går även att sortera baserat på intressen. Det öppnar upp för lite seriösare träffar och för att träffa personer man faktiskt skulle vilja se igen, igen och återigen.

Hur lång tid tar det innan jag får min första dejt? 

NaughtyHub recension

Att få till en snabb dejt är inte alltid det enklaste. Därför kan det vara bra att ha lite olika profiler på olika sidor. Beroende på ens intresse och vad man är ute efter kan man sedan öka sina dejtchanser. Här kan du komma igång och chatta med en person redan samma dag, har du tur och ni befinner er i närheten av varandra kan ni också passa på att ses! 

Du behöver dock fylla i din profil och ladda upp en bild för att öka dina chanser att träffa någon. Det är inte många som vågar ses utan att ens veta hur personen ser ut och vad de gillar. Värt att notera är att alla dejtingsidor bara tillhandahåller plattformen, så är även fallet med NaughtyHub. Det är ingen garanti att få träff på dessa sidor, även om det nästan är garanterat att du kommer hitta ett par personer att chatta med. 

Som alltid när det kommer till relationer krävs gemytlig respekt. Vill båda parter träffas direkt är det jättebra, vill man vänta några dagar innan man vågar sig på en träff är det också bra. Ha det i åtanke så du inte förväntar dig en dejt redan första kvällen.

Vad kostar NaughtyHub?

Om du vill registrera en profil på NaughtyHub är det gratis. Det kan dock komma att kosta om du vill skicka oändligt med meddelanden och se alla tillgängliga profiler. I början får du 80 mynt helt gratis för att prova på sidan. Därefter kan du fullfölja vissa steg för att få ännu fler mynt. 

Det kostar ingenting att ha en profil på NaughtyHub, men så fort du vill skicka meddelanden krävs att du betalar med hjälp av deras mynt. Mynten kan köpas i olika paketformer där du får rabatterat pris desto fler du köper. 

Några prisexempel från sidan är som följer: 200 mynt för 100 SEK, 900 mynt för 500 SEK eller 6000 mynt för 2000 SEK.

Medlemsstruktur NaughtyHub

Förmedlingsmetod NaughtyHub

Steg till framgång: För att komma igång krävs en profil med en verifierad e-postadress. Skapa den och ladda upp ett foto på dig själv för att komma igång. Använd sökfunktionen eller hitta spännande profiler på sidan, därefter skickar ni meddelanden i fliken för meddelanden.

Antal kontaktförslag: flera profiler att prata med redan första dagen efter registrering. Man kan även boosta sin profil i 24 timmar för att öka kontaktförslagen.

Kvalitet på förmedlingstjänsten: 3 av 5 stjärnor. 

Tekniska funktioner

NaughtyHub recension

Användarvänlighet och design: Lätt registrering på sidan. Du får många mynt redan från start och kan få ännu fler gratismynt genom att fullfölja olika verifierande steg på sidan. På så vis dröjer det länge innan din första betalning. Lätt att förstå sig på sidan när man loggat in.

Priser NaughtyHub

Gratistjänster: Registrering är helt gratis. Du kan även gå runt på sidan och hitta profiler gratis. Meddelanden kostar dock att skicka, tack vare de introducerande gratismynten kan du dock börja chatta helt utan kostnad. 

Avgiftsbelagda tjänster: Efter att ens gratismynt är slut behöver man fylla på för att kunna skicka meddelanden. Varje meddelande kostar och mynten har olika kostnad beroende på hur många man köper. Det är dock billigare än många andra liknande sidor.

NaughtyHub kontaktinformation

Annonsering

Datingportalen.se är en webbportal som jämför och recenserar olika dejtingsajter.

Som med alla andra företaganden är det nödvändigt att täcka kostnaderna för att driva sajten, samt att gå med vinst. Därför får vi en hänvisningshonorar när vi hänvisar personer från vår sajt till en dejtingsajt, om personen registrerar sig och/eller köper en prenumeration.