OurTime Recension

Dejting för seriösa singlar över 50.

För- och nackdelar med OurTime

Nackdelarna med att använda sig av OurTime

OurTime är en relativt nylanserad dejtingtjänst som fortfarande är under utveckling.

Kundtjänst hinner inte alltid svara inom de utlovade 24 timmarna.

Detta är OurTime

 Är en genomsnittlig recension av OurTime positiv eller negativ?

Den genomsnittliga OurTime-recensionen är positiv. Sedan så är det viktigt att komma ihåg att OurTime är en relativt nylanserad dejtingtjänst, alltså fungerar allting inte felfritt riktigt än. Dock så hjälper varje OurTime recension till med att förbättra dejtingtjänsten och därför uppskattas varenda en, positiv som negativ!

Hur fungerar registreringen på OurTime?

Registreringen av din dejtingprofil på OurTime är väldigt smidig. Allt du behöver göra är att gå till startsidan av OurTimes hemsida och svara på några frågor som dyker upp för dig längst upp på hemsidan. Frågorna tar bara några få minuter att besvara.

Vad kan en prenumeration på OurTime kosta?

Det kommer inte kosta dig någonting att bli medlem på OurTime. Däremot så erbjuder OurTime alternativa prenumerationer för dig som vill öka exponeringen av din profil och få fler förmåner än de som erbjuds gratisanvändare. Kostnaderna för dessa hittar du på hemsidan.

Medlemsstruktur hos OurTime.com: 

ourtime recension

Hur många medlemmar finns det på OurTime idag?

Det är svårt att säga exakt hur många medlemmar det är på dejtingsidan idag, det vi dock vet säkert är att det blir fler och fler för varje dag som går! Det är inte lika lätt att stöta på kärleken ute idag och därför vänder sig många till onlinedejting.

Hur är fördelningen mellan män och kvinnor på OurTime?

Fördelningen mellan män och kvinnor är hyfsat jämn. Du har lika stor chans att möta kärleken på OurTime oavsett vilket kön du tillhör eller söker efter.

Vilken ålder är medlemmarna på OurTime i?

OurTime är en dejtingsida för människor som är 50 år och uppåt. Så länge du har fyllt 50 år så är du mer än välkommen att bli medlem! Hos oss är det aldrig försent att hitta kärleken.

Hur kan OurTime hjälpa dig hitta din framtida partner?

För att du ska kunna möta likasinnade kommer du få besvara några frågor så att OurTime kan presentera de profiler som matchar dig bäst. Övrig information: Du kan välja att surfa obemärkt på OurTime i 24 timmar eller längre om du så skulle vilja, och på så vis besöka profiler utan att medlemmarna kan se det. Allt du behöver göra är att aktivera inkognito genom att klicka på spökikonen som du hittar högst upp på din profil.

Förmedlingsmetod hos OurTime

Steg till framgång:

Som ny användare kommer du att ombeds besvara en del kortare frågor vid registreringen av din profil på OurTime.

Ett stort och direkt utbud av människor i liknande ålder och livssituationer.

Antal kontaktförslag:

Du får endast förslag på personer som passar in i de aspekter du har angivit som intressanta för dig.

OurTime riktar sig mot just 50+ vilket innebär att medlemmarnas livssituationer är liknande.

Kvalitet på förmedlingstjänsten:

Trots att OurTime är en relativt ny dejtingsida så är kvalitén av en hög standard.

Tekniska funktioner hos OurTime:

Användning och design: OurTime har en väldigt stilren design på hemsidan vilket gör den användarvänlig.

Hemsidan erbjuder dig alternativet att antingen kunna skicka privata meddelanden eller livechatta med den person du har fått kontakt med.

Frågeformulären som du får fylla i behandlas med hjälp av algoritmer som matchar ihop dig med profiler som du har störst chans att bli intresserad dig.

Kvalitet på kontaktannonserna:

Varje profil som skapas på OurTime är verifierad.

Prisnivå hos OurTime

Gratistjänster:

Att vara medlem på OurTime kommer inte att kosta dig någonting. Dock finns det vissa begränsningar som du får förhålla dig till.

Avgiftsbelagda tjänster:

Du kan välja mellan tre olika prenumerationslängder: 1, 3 och 6 månader. När du väl har valt prenumeration så kan du även välja tilläggstjänsterna ”Premium” eller ”Plus”. Vad som ingår i dessa olika tjänster kan du läsa mer om här.

Betalningsmöjligheter:

Till OurTime kan du betala med följande kredit-/betalkort: Mastercard, Visa, Visa Electron eller American Express. Du kan även genomföra din betalning via Paypal. Fler betalningsalternativ samt svar på andra betalningsfrågor hittar du här.

Hur du kommer i kontakt med OurTime

OurTime är ett företag som är baserat i Malmö, Sverige. På företagets hemsida hittar du enkelt svar på standardfrågor. Du kan även kontakta företaget via e-post och genom att ringa eller skicka ett meddelande till OurTimes kundtjänst.

Kundservice strävar mot att besvara dina frågor inom 24 timmar.

Annonsering

Datingportalen.se är en webbportal som jämför och recenserar olika dejtingsajter.

Som med alla andra företaganden är det nödvändigt att täcka kostnaderna för att driva sajten, samt att gå med vinst. Därför får vi en hänvisningshonorar när vi hänvisar personer från vår sajt till en dejtingsajt, om personen registrerar sig och/eller köper en prenumeration.