Villduhamig Recension

Chatta, flirta och uppfyll dina fantasier med likasinnade.

Villduhamig Recension

För- och nackdelar med Villduhamig

Fördelarna med att använda sig av Villduhamig:

Du kan livechatta.

Din profil kan endast synlig för medlemmar.

Villduhamig är optimerad för dator, surfplatta och smartphone.

Nackdelarna med att använda sig av Villduhamig

Det finns inga anonyma betalningsmetoder tillgängliga.

Villduhamig är en ny dejtingsida och vissa funktioner är fortfarande under konstruktion.

Du behöver inte verifiera din identitet vilket kan leda till falska profiler.

Detta är Villduhamig

Villduhamig Recension

Är en standardrecension av Villduhamig bra eller dålig?

Det är svårt att säga hur den mest förekommande recensionen av Villduhamig är eftersom sidan ännu är väldigt ung. Det tillkommer dock alltfler medlemmar som alla är mer än välkomna att lämna en recension eller två. För varje recension kan dejtingsidan förbättras.

Hur fungerar registreringen på Villduhamig?

Registreringen av din profil på Villduhamig tar bara ett par minuter. Du behöver bara klicka dig in på Villduhamig:s startsida där du längst upp hittar alternativet Registrering. Därefter får du fylla i dina personuppgifter och information om önskat kön på den partner du söker.

Vad kan en prenumeration på Villduhamig kosta?

Att endast registrera dig hos Villduhamig kommer inte att kosta dig någonting. Efter registreringen kommer du få välja mellan ett premiummedlemskap och köp av krediter, där båda alternativen kommer kosta dig en slant. Priserna hittar du allra längst ned på hemsidan.

Medlemsstruktur hos Villduhamig.com

Villduhamig Recension

Hur många medlemmar finns det på Villduhamig idag?

Eftersom Villduhamig fortfarande är ett väldigt ungt företag så är det svårt att sätta en exakt siffra på hur många medlemmar som finns. Dock blir onlinedejting alltmer populärt och med Villduhamig:s möjligheter att hjälpa dig hitta likasinnade så blir medlemmarna fler och fler.

Är det en jämn fördelning mellan män och kvinnor på Villduhamig?

Just nu är det främst manliga profiler som du hittar på Villduhamig. Sidan är dock ännu väldigt ny och de kvinnliga profilerna ökar sakta men säkert. Målet för företaget är att få en så jämn fördelning som möjligt för att ge alla medlemmar samma chans till att finna en match.

I vilken ålder är medlemmarna på Villduhamig?

Du kan registrera dig hos Villduhamig så fort du har fyllt 18 år. Någon maxgräns på ålder finns inte och därför finns det medlemmar i alla möjliga åldrar på den nya dejtingsidan. De varierade åldrarna på medlemmarna ger dig en större chans till att hitta just din typ av person.

Hur kan Villduhamig hjälpa dig hitta din person?

Villduhamig är i sexdejtingkategorin som välkomnar alla sexuella läggningar från åldern 18+ vilket förenklar för dig att hitta likasinnade. Övrig information: Du kan inte se andra profiler hos Villduhamig om du inte är registrerad som medlem. När du väl är en registrerad medlem så är din profil öppen för alla andra medlemmar. Villduhamig ger dig även möjligheten att avsluta ditt betalda medlemskap medan din profil förblir aktiv.

Förmedlingsmetod hos Villduhamig 

Steg till framgång:

Villduhamig välkomnar alla sexuella läggningar, heterosexuella, homosexuella, bisexuella med mera.

Det finns ett stort och direkt utbud av människor i flera olika ålder och livssituationer så din chans att hitta likasinnade är väldigt goda.

Regionala sökningar finns tillgängliga för att du ska kunna hitta medlemmar i din närhet.

Antal kontaktförslag:

Villduhamig riktar sig till alla över 18 år och av alla olika sexuella läggningar, alltså kan otaligt många bli medlemmar.

Kvalitet på förmedlingstjänsten:

Villduhamig är en väldigt ny dejtingsida och för varje recension som lämnas får företaget möjlighet att förbättra och höja standarden på den service de erbjuder.

Tekniska funktioner på Villduhamig.com:

Användning och design: Villduhamig har en stilren design på hemsidan vilket gör den väldigt användarvänlig.

Villduhamig erbjuder dig möjligheten att livechatta med de personer du har fått kontakt med vilket kan förenkla onlinekontakten avsevärt.

Kvalitet på kontaktannonserna:

I dagsläget behöver inte medlemmarna verifiera sina profiler.

Prisnivå hos Villduhamig

Villduhamig Recension

Gratistjänster:

Att registrera dig på Villduhamig kommer inte att kosta dig någonting alls.

Avgiftsbelagda tjänster:

Vissa funktioner hos Villduhamig kräver premiummedlemskap innan de aktiveras. Du kan även köpa 10, 25, 50, 100 och 200 krediter. Med krediterna kan du skicka meddelanden till de medlemmar du har matchat med. Du kan läsa mer om kostnaderna och villkoren här.

Om krediterna du kan köpa hos Villduhamig:

Hos Villduhamig köper du krediter som du sedan använder som en slags betalning mot att kunna skicka meddelanden till andra medlemmar. Krediterna kan kosta allt från 150 SEK till 2200 SEK beroende på hur många du köper åt gången. Krediterna löper ut inom 3 månader.

Betalningsmöjligheter:

Just nu finns det inte mycket information om vilka betalningsalternativ du har hos Villduhamig, men en känd betalningsmetoden vid tillfället är pay.nl.

Hur du kan kontakta Villduhamig

Villduhamig är baserat i Nederländerna. Om du skulle vilja komma i kontakt med företaget är deras e-post det bästa alternativet.  

Adress: Bergweidedjik 38, 7418AA Deventer, Nederländerna.

E-postadress: [email protected]

Kundservice strävar mot att besvara dina frågor snarast möjligt.

Annonsering

Datingportalen.se är en webbportal som jämför och recenserar olika dejtingsajter.

Som med alla andra företaganden är det nödvändigt att täcka kostnaderna för att driva sajten, samt att gå med vinst. Därför får vi en hänvisningshonorar när vi hänvisar personer från vår sajt till en dejtingsajt, om personen registrerar sig och/eller köper en prenumeration.