Vuxendejter Recension

För den som söker lite hetare träffar

Vuxendejter Recension

Fördelar och nackdelar 

Vuxendejter recension

Vuxendejter är precis som det låter en webbsida där vuxna kan samlas för lite hetare kvällar. Sidan välkomnar alla, oavsett om du är heterosexuell, homosexuell eller bisexuell. Webbsidan har bra funktionalitet, där det bästa med webbsidan är e-postverifieringen samt de manuella godkännanden som krävs för att ladda upp foton. 

Sådana funktioner minskar mängden falska profiler och främjar för riktiga användare i stället för botar eller betalda människor bakom profilerna. Följ med och se om vi hittar din heta träff på Vuxendejter. 

Hur upplevdes sidan? 

Registrering sker med enkelhet på denna sida, visserligen behöver man bekräfta sin e-postadress men inte mer än så. Det hela går på under fem minuter, därefter är du i gång och kan chatta med andra spännande människor på webbsidan. Även om ingen app erbjuds i nuläget är sidan fullt kompatibel med mobiltelefoner, använd bara webbläsaren så kommer du fram. 

Något som snabbt märks är att de flesta här verkar vara ute efter mindre seriösa träffar, det är alltså inte den bästa platsen att leta långtidsförhållanden på. Men för en snabbare och hetare träff har du kommit rätt. Tack vare möjligheten att filtrera bort profiler utanför ditt område ser du snabbt vad som erbjuds i dina trakter.

Du finner även en sökfunktion för att sålla bort ointressanta åldrar eller attribut. På så vis visas bara profiler du tycker om. Vuxendejter erbjuder chatt och meddelanden för att du ska kunna stämma träff. Här har du möjlighet att skicka inbjudan till chatt till profiler samt godkänna eller neka sådana inbjudningar. 

Hur lång tid tar det innan jag får min första dejt? 

Det går fort att komma i gång. Max 5 minuter för att skapa din profil, det dröjer dock längre innan du hittar andra profiler passande dina preferenser. Prova dig fram för att se vad som erbjuds, därefter måste även chattinbjudan bli godkänd för att ni ska kunna prata. Men med hundratusentals profiler finns det garanterat någon där för dig. 

Hur fort det går innan ni faktiskt träffas kan variera väldigt mycket. Med tanke på att det är andra människor bakom profilerna är vissa bekvämare än andra med snabba träffar, vanligt med sådana här sidor är att folk vill men inte alltid vågar. Då kan det dröja lite längre innan man faktiskt bestämmer sig för att ses. Beroende på plats finns det också olika antal profiler, bor du ute på landsbygden är det självklart svårare att få till en träff än i storstaden.

Vad kostar Vuxendejter?

Vuxendejter Recension

Att få tillgång till precis alla funktioner på Vuxendejter kan kosta. Även om det är helt gratis att skapa en profil och söka sig runt är sidan lite begränsad i gratisvarianten. Olika mynt används för att låsa upp funktioner. Det finns inga betalda medlemskap eller liknande, endast mynt som man köper vid behov. 

Varje gång du får slut på mynt behöver du fylla på manuellt. Du binder på så vis inte upp dig på någon prenumeration eller dylikt, vilket kan vara skönt. Med hjälp av mynten kan du göra din profil synligare, skicka fler meddelanden till andra profiler utan att de godkänt inbjudan samt se alla profiler i närområdet vilket kan hjälpa enormt med att hitta en passande partner.

Vad kostar då mynten? Det är lite varierande, men exempelvis får du 10 mynt för 200 SEK, 30 mynt för 500 SEK och 100 mynt för 1500 SEK. Precis som det brukar vara får du billigare myntpris desto fler du köper.

Förmedlingsmetod Vuxendejter

Steg till framgång: Börja med att registrera din profil, därefter kan du ange ort och preferenser för att se tillgängliga profiler. Skicka en chattinbjudan och du är i gång!

Antal kontaktförslag: Beroende på din profil samt om du har premium eller gratis visas du olika mängder med förslag. Premium erbjuder självfallet många fler träffar.

Kvalitet på förmedlingstjänsten: 4 av 5 stjärnor. 

Tekniska funktioner

Användarvänlighet och design: Sidan är modern vilket gör att navigering sker med enkelhet. Du kan logga in utan bekymmer, det viktiga är bara att du verifierar din mejladress vid registrering.

Priser Vuxendejter

Vuxendejter Recension

Gratistjänster: Registrering sker helt kostnadsfritt. Du kan även använda en begränsad version av sidan utan kostnad, bäst upplevelse får du dock genom mynten. 

Avgiftsbelagda tjänster: Det kostar att skicka obegränsat med meddelanden, du får även mer synlighet för din profil samt kan se alla profiler.

Se till att prova sidan med lite färre mynt innan du kliver på rejält. Olika betalningsalternativ erbjuds.

Annonsering

Datingportalen.se är en webbportal som jämför och recenserar olika dejtingsajter.

Som med alla andra företaganden är det nödvändigt att täcka kostnaderna för att driva sajten, samt att gå med vinst. Därför får vi en hänvisningshonorar när vi hänvisar personer från vår sajt till en dejtingsajt, om personen registrerar sig och/eller köper en prenumeration.