Victoria Milan omdöme och recension

Victoria Milan omdöme

Victoria Milan är en spännande dejtingsajt eftersom den inte följer många av normerna för traditionella datingsidor. Det är antagligen orsaken till hemsidans enorma framgång under de senaste åren. Om du vill boka in passionerade möten med personer som befinner sig i närheten av dig själv, utan några som helst krav på förpliktelser, kommer du med hjälp av vårt Victoria Milan omdöme kunna avgöra om du vill registrera en profil och flörta med andra.

Victoria Milan är en datingsida som är perfekt för en snabb flört

Vad vi gillade

 • Nischad datingsida
 • Lämpar sig för en kort flört
 • Många medlemmar i Sverige
 • Grundad i Norge

Egenskaper

 • Bäst lämpad för: Casual dating
 • Gratis version: Ja
 • Premiumversion: Ja
 • Största nackdelen: Fler män än kvinnor registrerade

Vem passar Victoria Milan bäst för?

Victoria Milan omdöme: victoria milan review

Victoria Milan passar dig som redan är i en öppen relation eller som letar efter flera partners i hemlighet. Oavsett vilka fantasier du har inom eller utanför din relation finns det möjligheter att utforska dessa via Victoria Milan. Alla som tilltalas av den typen av dejting kan registrera sig på sidan, bygga upp en profil och sedan börja leta efter passande dejter.

Sidan välkomnar både män och kvinnor och det är inte en dejtingsajt som är bunden till någon viss sexualitet, utan alla drömmar och fantasier är välkomna att ta plats.

Antal medlemmar

Sedan Victoria Milan grundades i Norge 2010 har tjänsten vunnit ny mark och etablerat sig i flera länder på olika kontinenter. Det totala antalet medlemmar som valt att skapa en profil är internationellt sett över 6 miljoner, fördelade på drygt 20 länder. Hur många av de medlemmarna som finns i Sverige råder det vissa oklarheter kring, men en sak man har kunnat se är att det är betydligt fler män än kvinnor som är registrerade som användare på sajten. 

Hur stor skillnaden är har inte kunnat kartläggas, men många manliga användare rapporterar dessvärre att de stött på flertalet fejkade profiler där de uppmanats att gå in på olika betalsidor och det är naturligtvis något som gör vårt Victoria Milan omdöme en otjänst. Huruvida det här är ett större problem på den här sajten än på andra dejtingsidor är däremot inte något som är klarlagt. Klart står det i alla fall att Victoria Milan arbetar aktivt för att motverka fejkprofiler och uppmanar sina användare att anmäla all aktivitet som inte känns rimlig.

Registrering och medlemskap

Det första som slår en när man besöker hemsidan är de många spännande och sensuella bilderna som möter en. Majoriteten av dem är på kvinnor, vilket kanske kan vara orsaken till att flera män hittills har registrerat sig på sajten. Eftersom det här är en otrohetssajt kommer du vid registreringen få fylla i uppgifter om din relationsstatus, ditt kön och vad du söker. Det går bra att skapa en profil gratis för att bekanta dig med sidan innan du betalar för ett medlemskap.

När du skapar din profil har du möjlighet att ladda upp bilder på dig själv. Om du vill vara väldigt diskret med tjänsten kan du till och med maskera dina fotografier så att du inte går att känna igen, något som faller bra inom ramarna för den anonymitet som Victoria Milan erbjuder sina användare. Det går även att addera filter till bilderna om du tycker att det gör dem mer attraktiva, ungefär i stil med bildfilter på sociala medier.

Som medlem styr du själv över vilka som får se dina fotografier och läsa information om dig. Du kan ha privata fotoalbum som bara går att se när du bjuder in någon till dem. Vidare behöver du inte heller uppge ditt riktiga namn när du skapar din profil. Även det gör det enklare att vara anonym.

Funktioner och matchning

viktoria milan: victoria milan review

Det finns flera sätt att leta efter lämpliga matchningar på Victoria Milan. Utöver att du kommer bli presenterad med möjliga profiler som kan falla dig i smaken kan du själv använda sökkriterier för att specificera vem du vill träffa. Bland annat går det att filtrera personer utifrån deras fysiska plats, ålder och kön.

Hittar du någon du tycker om kan du skicka chattmeddelanden till dem eller skicka digitala gåvor och vinkningar för att pocka på deras uppmärksamhet. Det är också möjligt att spara profiler som du tycker extra mycket om till ditt bibliotek av favoriter. Du kommer även kunna se “utvalda användare” som är de som är mest populära bland andra som dejtar på Victoria Milan.

Victoria Milan Pris

Victoria Milan erbjuder premiummedlemskap i form av tre unika medlemspaket som alla har olika priser och erbjuder olika fördelar. I samtliga medlemskap ingår att du får skicka meddelanden till andra användare och att du kan se vem som har besökt din profil och skickat gåvor till dig. Det som sedan skiljer de olika priserna åt är antalet krediter som ingår i respektive paket.

Längd3 månader6 månader12 månader
Pris299 kronor / månad219 kronor / månad199 kronor / månad

Krediter kan användas för att köpa digitala presenter till medlemmar som du är intresserad av. Till exempel kan en gåva vara en digital ros. Många användare av plattformen uppskattar utan tvekan att det skickas gåvor till dem då och då. Medlemmar som investerar i lite extra krediter får därmed en tydlig fördel. I 3 månadersabonnemanget ingår inga krediter, i halvårsabonnemanget ingår 500 krediter och köper du ett årsmedlemskap får du 1 000 krediter.

Gratis medlemskap

 • Skapa en egen profil
 • Bläddra bland andras profiler

Betalt medlemskap

 • Chatta med 20 personer dagligen
 • Skicka digitala gåvor

Kundtjänst

Victoria Milan fokuserar på att göra affärer och hemliga relationer till en möjlighet för de som vill ha dem. Hemsidans kundservice återspeglar detta med en anonym och effektiv hjälp. Kundtjänsten tillhandahålls via e-post eller kontaktformulär, men det finns ingen form av telefonsupport. När du har skickat en fråga eller ett klagomål till plattformen kommer en representant att svara dig inom kort. Det tar vanligtvis inte mer än ett par dagar att få svar.

Victoria Milan jämfört med andra dejtingsidor

Victoria Milan är en något speciell och annorlunda typ av dejtingtjänst eftersom den inte riktar sig till personer som vill skapa en långsiktig relation. Av de dejtingtjänster som finns kan den mest liknas vid C-Date, som även det är en plattform för mer casual dejting. Den största skillnaden mellan Victoria Milan och C-date är ändå att trots att även den sistnämnda fokuserar på kortare relationer så finns det en andel där som gärna träffar samma person flera gånger och inleder någon form av relation, om än kanske inte livet ut. I det avseendet är Victoria Milan mer nischat specifikt för dem som redan har en relation men vill ha en fling.

Vanliga frågor

Hur gammal måste man vara för att använda Victoria Milan?

För att bli medlem på Victoria Milan behöver du vara minst 18 år gammal. Det finns ingen övre åldersgräns.

Är Victoria Milan bra?

Victoria Milan är en dejtingsajt som är bra för dig som inte vill ha en seriös relation utan snarare vill ha en passionerad affär med någon i ditt närområde.

Finns det falska profiler på Victoria Milan?

Flera användare har rapporterat att de stött på falska profiler när de använt Victoria Milan. Det här är däremot inte någonting som nödvändigtvis är unikt för den här dejtingtjänsten då det förekommer på många platser. Men, det kan vara bra att vara på sin vakt när du använder tjänsten om du misstänker att en person inte är på riktigt. Självklart ska du också anmäla sådana profiler till kundtjänsten.

Sammanfattning

Victoria Milan är avsedd för män och kvinnor som letar efter en potentiell affär eller en hemlig relation med en främling. Det råder ingen tvekan om att det finns en spänning och mystik över sidan och att upplevelsen som erbjuds verkligen är unik.

För sin målgrupp gör sajten ett mycket bra jobb och det gör att vi ger ett bra Victoria Milan omdöme. Ett exempel på det här är när det kommer till de många möjligheterna att vara anonym. Priserna är också mycket överkomliga jämfört med andra populära dejtingsajter. Även när det gäller gränssnittet sticker Victoria Milan ut. Sidan är både intuitiv och responsiv och det hjälper en att snabbt få kontakt med personer man attraheras av. Kort och gott är Victoria Milan en nyskapande dejtingsajt inom sitt område.

Annonsering

Datingportalen.se är en webbportal som jämför och recenserar olika dejtingsajter.

Som med alla andra företaganden är det nödvändigt att täcka kostnaderna för att driva sajten, samt att gå med vinst. Därför får vi en hänvisningshonorar när vi hänvisar personer från vår sajt till en dejtingsajt, om personen registrerar sig och/eller köper en prenumeration.