Recension av Victoria Milan

Victoria Milan är en datingsida som är perfekt för en snabb flört

Vad vi gillade

  • Speciell datingsida
  • Lämpar sig för en kort flört
  • Många medlemmar i sverige
  • Norsk datingsida

Egenskaper

  • Bäst lämpad för: Casual dating
  • Gratis version: Ja
  • Premiumversion: Ja. 299 kr per månad
  • Distribution: 55% kvinnor och 45% män
  • Största nackdelen: Något oetiskt koncept

Victoria Milan är en spännande dejtingsajt eftersom den inte följer många av normerna för traditionella dejtingsajter. Och det är kanske orsaken till hemsidans enorma framgång under de senaste åren, eftersom människor ständigt söker efter dejtingsajter med ett större alternativt fokus. Exempel inkluderar dejtingsajter för personer med olika trosuppfattningar, dejtingsidor för personer med olika intressen, liksom tjänster för personer med akademisk bakgrund, med mera.

Dejtingsajten vi fokuserar på i dag är ett resultat av denna utveckling. Den fokuserar dock inte på personer med specialutbildning eller unika intressen, utan snarare människor som vill ingå en otrohetsaffär. Trots sitt mycket okonventionella fokus har Victoria Milan redan fått en ganska imponerande användarbas. Plattformen har sett stort intresse både lokalt i Sverige och globalt.

Victoria Milan har hittat sin framgång genom att framstå som ett okonventionellt alternativ jämfört med andra mer traditionella dejtingsajter. Hemsidan annonserar att gifta människor kan hitta en hemlig partner och inleda en affär. Plattformen är också specialiserad på att hålla all användning hemlig för användarens skull. Detta på grund av tjänstens natur och det faktum att de flesta som letar efter ett förhållande av det här slaget vill hålla detta hemligt.

Till exempel kommer det inte att vara uppenbart att du har registrerat ett medlemskap hos Victoria Milan, om du tittar på användarens kontoutdrag. Victoria Milan har varit smarta här och döljer alla användares köp under ett till synes oskyldigt namn. På hemsidan har användare också tillgång till ett hemligt fotogalleri, som bara de som har fått specifik tillgång kan se.

Anledningen till att de flesta registrerar sig hos Victoria Milan är att de vill ha fler än en relationer. Naturligtvis föredrar de flesta att hålla detta hemligt för vänner och familj. I vår recension av Victoria Milan kommer vi att gå närmare in på hur man använder relaterade funktioner, liksom hur sajten generellt kan vara användbar för att hitta en partner.

Allmänt om Victoria Milan

Victoria Milan webbplats

Victoria Milan och konceptet bakom sajten har upplevt stort intresse och popularitet under de senaste åren. Många letar efter spänning och mystik i vardagen, något som de kanske saknar i sin relation. Victoria Milan lovar att leverera detta genom att uppmuntra till en affär med andra potentiella partners som är i samma situation. Naturligtvis finns det flera sätt att använda den här typen av dejtingsajter på, beroende på vem du är och vad du letar efter.

Det första sättet är för dig som är singel, som de flesta trots allt är när de söker nya bekantskaper. I det här fallet kan du naturligtvis träffa så många människor du vill och ha så många icke-förpliktande relationer som du önskar. Det andra sättet är om du redan är gift eller förlovad och vill ha mer spänning i vardagen genom en otrohetsaffär eller öppen relation. Victoria Milan kan erbjuda båda scenarierna, men fokuserar på att leverera det senare.

Många kan fantisera om att involvera andra i sängen, och om du har tur är din partner också intresserad av detta. I sådana fall är det lätt att göra det utan att behöva dölja något. Victoria Milan, å andra sidan, är också en mycket professionell tjänst när det gäller att hålla privat information hemlig. Det är därför plattformen annonserar med säkra och private möten för män och kvinnor i seriösa förhållanden.

Efter registreringen kan du fritt söka efter din drömmatchning i Victoria Milans databas. Många nya användare blir positivt överraskade när de upptäcker att de kan använda filter för att hitta sin perfekta partner. Om du träffar någon du gillar på hemsidan och de gillar dig tillbaka kan ni enkelt ge varandra åtkomst till privata fotoalbum. Plattformen tillhandahåller också ett forum och är en av de enda dejtingtjänsterna i branchen med denna funktion.

Här hittar du användbar information om hemliga frågor, förhållanden och mer. Du hittar också information och forskning kring varför människor är otrogna och förklaringar till varför många anser att detta är en naturlig mänsklig instinkt. Det råder ingen tvekan om att Victoria Milan tar dejtande på allvar. Plattformen verkar vara en av de bästa inom sitt område.

Vem passar Victoria Milan bäst för?

De flesta användare har mycket goda erfarenheter av Victoria Milan. Plattformen är enkel och intuitiv, med en sofistikerad och attraktiv design. Speciellt i kategorin “bilder” sticker plattformen ut. Här hittar du ett antal instruktioner om hur du laddar upp privata bilder anonymt och säkert. Hemsidan erbjuder till och med bildredigeringsverktyg såväl som filter för att göra dem mer attraktiva.

Du kan även välja vilka enskilda bilder du vill dela med varje användare. Du kan välja att fylla i olika uppgifter om dig själv, till exempel om du har piercingar, tatueringar, liksom vilken utbildning du har och vad du gillar i sängen. Detta är bra, men samtidigt är vår åsikt att de flesta får ett tillräckligt bra intryck bara genom att se sin partners bilder.

Victoria Milan passar dig som redan är i en öppen relation eller som letar efter flera partners i hemlighet. Oavsett vilka fantasier du har inom eller utanför din relation, finns det möjligheter att utforska dessa via Victoria Milan. Ingen dömer dig på Victoria Milan. Oavsett vilken typ av relation du redan är i och vad du letar efter är du alltid välkommen som medlem.

Eftersom online-dating har utvecklats massivt under åren och blivit mycket populärt har behovet av olika typer av dejtingsajter också ökat. Till att börja med räckte det för de flesta att ha en eller två allmänna dejtingsajter tillgängliga. I takt med att online-dating blivit mer populärt har behovet av olika nischer/kategorier dock stigit. Fler och fler kreativa idéer har som följd dykt upp.

Först och främst fanns behovet av dejtingsajter för alla sexuella läggningar så att alla kan känna sig välkomna. Därefter har det utvecklats unika dejtingsajter med fokus på till exempel personer med en viss akademisk bakgrund. Med andra ord  började nya dejtingsajter fokusera på specifika intresseområden i samhället, och Victoria Milan är ett resultat av denna utveckling. Hemsidan är baserad på otrohetsaffärer, vilket har uppmärksammats och uppskattats i vårt moderna samhälle.

Antalet medlemmar/aktivitet

Victoria Milan grundades i Norge 2010. Tjänsten har sedan dess utvecklats till att bli Sveriges största dejtingsajt inom i otrohetsaffärer och hemliga relationer på Internet. I dag har plattformen cirka 3,2 miljoner användare internationellt, spridda över 19 länder. Ca. 300 000 av dessa finns i Sverige. Det här är medlemsantal som ökar stadigt och kan vara högre när du läser denna recension.

Ett av de första problemen som många upplever när de går med i en plattform som Victoria Milan är säkerhet. Många hävdar att det finns falska profiler hos Victoria Milan, det vill säga profiler skapade av människor som inte är de som de påstår sig vara. I vårt test fann vi dock inga falska profiler på sajten. Vi har inte heller stött på några icke-aktiva medlemmar, vilket är en sällsynthet på denna typ av dejtingsajt.

För en dejtingsajt som verkar inom en sådan nischmarknad är medlemsantalen hos Victoria Milan mycket imponerande. Det råder ingen tvekan om att detta är den självklara plattformen att välja för de som söker hemliga relationer och flörtar. För många är livet inte så tillfredsställande som man kan önska sig efter att ha varit gift ett tag. Trots allt är det i dag fler äktenskap som slutar i skiljsmässa än någonsin förr. Victoria Milan uppfyller ett behov av tillfredsställelse hos många gifta.

Efter att du registrerat dig hos Victoria Milan och fyllt i grundläggande information om dig själv samt laddat upp foton, kommer du att få dina första partnerförslag. Om du vill testa sajten utan att betala är detta naturligtvis också möjligt. Du kan både skapa en profil och söka på hemsidan utan att betala ett öre. Om du vill kontakta en eller flera medlemmar på hemsidan måste du dock betala för ett medlemskap.  

Funktioner/olika appar

Victoria Milan erbjuder flera fascinerande funktioner som en del av sin dejtingtjänst. Följande funktioner är spännande och anmärkningsvärda:

Det är bland annat möjligt att söka efter och filter ut exakt vilken typ av person du vill träffa. Du gör detta via bandet högst upp på skärmen när du är på hemsidans startsida. Här kan du välja dina egna preferenser från sökparametrar som “ålder”, “hela landet”, med mera. Till exempel kan du söka kvinnor från Stockholm mellan 25 och 30 år.

En annan anmärkningsvärd funktion som du hittar på sajten är möjligheten att spara favoriter. Ibland är det bekvämt att titta igenom ett antal profiler och sedan lägga till de du vill spara i dina favoriter. Detta är en särskilt bra idé om du inte vill kontakta dem direkt utan vänta tills du är redo.

Det är enkelt att komma åt din favoritmapp så fort du är redo att kontakta personerna. Detta är utan tvekan en funktion som många användare på Victoria Milan uppskattar mycket, och något andra dejtingsajter kan lära sig av. Ofta betyder funktionalitet och design mer än innehåll när du surfar på nätet.

Det är mycket positivt att Victoria Milan ger användarna möjlighet att ladda upp bilder på sig själva och skriva lite om sig själva. Inte alla gör detta, vilket är naturligt med tanke på hemsidans natur. Det är dock fortfarande trevligt att veta att många av sajtens användare faktiskt delar viss information om sig själva. Det gör ditt jobb enklare när du söker bättre kontakt med någon du gillar.

Registrering

Registrering hos Victoria Milan

Det första intrycket när du besöker Victoria Milans hemsida är de många spännande bilder och lockande inbjudningarna om vad sajten kan erbjuda dig för spännande saker. Å andra sidan är det inte lätt att hitta knappen för att registrera en profil. Vanligtvis är detta en av de första saker man ser när man går in på en ny dejtingsajt. Vi är vana vid att se något i form av “registrera dig här”. Det är något överraskande att detta saknas hos Victoria Milan.

Naturligtvis vill de flesta sajter att så många som möjligt registrerar sig hos dem. När allt kommer omkring är det mest uppenbara sättet att locka användare att göra det enkelt och tydligt att registrera sig. Victoria Milan har å andra sidan valt en annan väg. Många kanske tror att det handlar om bristande expertis, men egentlign är det utan tvärtom.

Om du tänker lite närmare på varför dejtingsidan har valt denna väg inser du att hela deras koncept handlar om att vara privat och hemlighetsfull. Det är därför inte uppenbart från första blicken på sajten hur man registrerar en profil. En knapp som skriker “registrera dig här!” gör trots allt inte att hemsidan ser särskilt hemlighetsfull ut.

Ju mer du tittar på hemsidan, desto bättre förstår du konceptet. Istället för en knapp som säger “registrera dig här!” har Victoria Milan en knapp där det står “gå med anonymt”. De har också en knapp där det står “se dina matchningar!”. Det här är knappar som naturligtvis skapar mycket mer intresse för människor som letar efter hemliga relationer. Här gör Victoria Milan ett bra jobb.

Pris

Hur en dejtingsajt profilerar sina medlemspaket är mycket individuellt. Vissa annonserar med premium- och guldpaket, medan andra inte har något uttryck för detta. Victoria Milan arbetar med olika så kallade premiummedlemskap. Här är tre unika medlemspaket som alla har olika priser och erbjuder olika fördelar.

Det första medlemskapet är 3-månaderspaketet. Det kostar inte mer än 299 kr. per månad och erbjuder följande fördelar: Du kan skicka och läsa meddelanden, du kan se vem som har besökt din profil och du kan se vem som har flirtat och skickat gåvor till dig. Nästa medlemskap är 6-månaderspaketet. Detta paket erbjuder samma sak som 3-månaderspaketet, men här får du dessutom 500 gratis krediter.

Du kan använda dessa krediter för att köpa digitala presenter till medlemmar som du är intresserad av. Till exempel kan en gåva vara en digital ros. Många användare av plattformen uppskattar utan tvekan att det skickas gåvor till dem då och då. Användare som investerar i lite extra krediter har en tydlig fördel här.

Om du väljer att ingå 6-månadersprenumerationen betalar du dessutom bara 219 kr. per månad. Som väntat är det sistnämnda abonnemanget det billigaste, men också det som binder dig längst till plattformen. Detta abonnemang varar i 12 månader, men kostar bara 199 kr. per månad. Prenumerationen ger dig samma sak som i 6-månaderspaketet, men här får du 1000 gratis krediter att handla för. Med så många krediter kan du enkelt skicka ut presenter till alla användare som fångar ditt intresse.

Kundtjänst

Som den största dejtingsajten i sin nisch finns det ett klart behov av en bra kundtjänst från Victoria Milans användare. Användare av denna dejtingsajt kommer förmodligen att ta sin dejtingupplevelse ännu mer på allvar, jämfört med dejting på mer traditionella plattformar. Tyvärr finns det många falska dejtingsidor där ute som lovar saker de inte kan behålla. Victoria Milan, å andra sidan, är ett säkert undantag från dessa.

Victoria Milan fokuserar på att göra affärer och hemliga relationer till en möjlighet för de som vill ha de. Hemsidans kundservice återspeglar detta också med anonym och effektiv hjälp. Kundtjänsten tillhandahålls via e-post eller kontaktformulär för de som behöver det, men det finns ingen form av telefonsupport. Detta är ganska normalt bland dejtingsidor, men Victoria Milan har specifikt gjort ett medvetet val att undvika telefonstöd på grund av deras fokus på hemlig dejting.

Lyckligtvis är det mycket sällsynt att användare behöver telefonstöd när de använder en dejtinsgajt. Detta gäller särskilt om andra former av kundsupport erbjuds och är effektiva. Detta är verkligen fallet med Victoria Milan. När du har skickat en fråga eller ett klagomål till plattformen kommer en representant att svara dig inom kort. Det tar vanligtvis inte mer än ett par dagar att få svar.

Som nämnts går Victoria Milans kundsupport hand i hand med deras fokus på integritet och hemliga affärer. Detta betyder inte att deras kundsupport är ineffektivt, eller att det kan ta veckor att få svar. Detta innebär dock att all kontakt du har med kundtjänsten kommer att göras så privat som möjligt mellan användare och kundtjänstpersonal.

Victoria Milan jämfört med andra dejtingsidor

En jämförelse mellan alternativen är en grundläggande del av tester av dejtingsajter. När allt kommer omkring är ett test inte mycket värt om du inte har något att jämföra med. Victoria Milan är, som du kanske har förstått, en något speciell och annorlunda typ av dejtingtjänst. Tjänsten är därför inte lika lätt att jämföra med andra alternativ. Men vi ska försöka göra det ändå.

Det är lätt att säga att andra dejtingsajter som Match.com och C-Date har fler användare och därför är bättre. Å andra sidan glömmer vi då att Victoria Milan är en nischplats, vilket innebär att tjänsten riktar sig till en mycket specifik målgrupp. Detta innebär också att det är ologiskt att en dejtingsajt som Victoria Milan skulle kunna nå så många användare som till exempel Match. Victoria Milan riktar sig trots allt till en mycket mindre grupp människor.

Om du letar efter en allmän dejtingsajt är Victoria Milan definitivt inte rätt val för dig. I sådana fall passar dejtingsajter som Match, C-Date, ElitSinglar och liknande betydligt bättre. Men om du är i målgruppen som Victoria Milan riktat sig till kommer tjänsten utan tvekan att passa dig. Victoria Milan är främst för de som letar efter en flirt eller en kort relation. Detta gör att betygsättningen av sajten kan jämföras med till exempel C-Date.

När det gäller de typer av användare som finns hos Victoria Milan jämfört med andra dejtingsajter, är det ganska tydligt att hemsidan kan uppfattas som mindre seriös. De flesta som använder den här tjänsten letar inte efter något mer än en snabb flört. Men samtidigt är detta precis vad Victoria Milan utannonserar, och vad  deras användare vill ha. Av den anledningen kan vi inte dra ner betyget på grund av detta.

Slutbedömning

När allt kommer till kritan är Victoria Milan en bra tjänst för dig som vet vad du letar efter. Det här är definitivt inte en dejtingsajt för den typiska personen på jakt efter kärleken. Tjänsten är avsedd för män och kvinnor som letar efter en potentiell affär eller en hemlig relation med en främling. Det råder ingen tvekan om att dejtingsidan har spänning och mystik på sin sida, och att upplevelsen som erbjuds verkligen är unik.

För sin målgrupp gör Victoria Milan ett mycket bra jobb, till exempel när det gäller att registrera nya användare. Dejtingsajten döljer inte att det är lätt att registrera sig helt anonymt om du så önskar. Det finns inte heller något krav på att använda riktiga namn och annan personlig information.

Priserna är också mycket överkomliga jämfört med andra populära dejtingsajter. På vissa andra sajter kan du betala tre gånger så mycket per månad för ett 3-månadersmedlemskap. Victoria Milan verkar därför vara mycket fördelaktigt prissatt. Hemsidan kunde lätt ha höjt sina priser utan för många klagomål från sina användare. När allt kommer omkring, om du är gift och letar efter en affär, har du förmodligen redan pengar på kontot.

Victoria Milan sticker även ut när det gäller användargränssnittet i och med hur enkel och intuitiv hemsidan är att navigera. Även om knapparna inte är lika tydliga och överväldigande som vi är vana vid från andra dejtingsidor, är vi aldrig förvirrade eller undrar var de är. Det är mycket svårt att “gå vilse” på sajten, och de flesta hittar vad de vill på ett lättillgängligt sätt. Victoria Milan är en speciell dejtingsajt som inte passar alla, men den erbjuder fortfarande en bra plattformsupplevelse. Detta är baserat på allt vi har gått igenom i denna recension. Dejtingtjänsten måste berömas för hur bra den är att på hålla information och foton privata för sina användare. Victoria Milan är en nyskapande dejtingsajt i sin nisch.

Annonsering

Datingportalen.se är en webbportal som jämför och recenserar olika dejtingsajter.

Som med alla andra företaganden är det nödvändigt att täcka kostnaderna för att driva sajten, samt att gå med vinst. Därför får vi en hänvisningshonorar när vi hänvisar personer från vår sajt till en dejtingsajt, om personen registrerar sig och/eller köper en prenumeration.