Tips och möjligheter för dejting i Malmö

Malmö erbjuder ett utmärkt uteliv med många möjligheter för att få en lyckad dejt. Är det så att du saknar någon att gå på dejt med så finns det ett flertal sätt att ordna det. Här kan du läsa allt som har med dejting att göra i Malmö. Från att hitta en dejt till att uppleva en romantisk och oförglömlig dejt.

Hitta singlar i Malmö

I Sveriges tredje och snabbaste växande stad finns det massvis med singlar i alla åldrar. Här bor det över 300 000 människor varav många letar efter sin livs kärlek. Som tur är behöver det inte vara svårt att göra just det. Många kan tycka att det är otäckt att ge sig ut i dejtingvärlden men när man väl har tagit det första steget blir det lättare och lättare.

Det finns olika sätt att träffa nya singlar och mycket beror på vad just du som person föredrar. Vissa tycker bäst om att träffas på plats och bestämma en dejt spontant, medan andra föredrar att hitta nya singlar på nätet.

Oavsett vad du tycker är smidigast, har vi tagit fram ett par tips för både online- och offlinedejting. Kanske är det i de flesta fall bäst att blanda båda taktikerna för att få bäst resultat.

Malmö kallas även för parkernas stad vilket bör ge dig en bra indikation var du kan hitta härliga människor i staden – i parkerna! Tyvärr är inte smeknamnet helt enligt med verkligheten men det finns ett antal fina parker som brukar vara fulla med folk när solen skiner.

Om det är så att det är ont om folk i parken så har de nog tagit sig till stranden för att njuta av vattnet och det vackra vädret. Det är ett perfekt tillfälle att lära känna nya personer. Om du tycker det är lite läskigt att gå själv, kan du alltid ta med ett par vänner och hitta en annan grupp ni tycker är intressanta. Om det inte leder till ett förhållande, kanske det leder till en jättefin vänskap i framtiden.

Onlinedejting

Om man föredrar att hitta någon via onlinedejting är det bara att köra på så länge man håller sig till seriösa och säkra sidor. Onlinedejting har de senaste åren ökat drastiskt vilket bland annat beror på pandemin men även att många föredrar enkelheten med online dejting.

Om du har bestämt dig för att pröva på onlinedejting är det viktigt att du använder dig av bra appar och hemsidor. Nedan har vi tagit fram ett par dejtinghemsidor som är säkra, populära och bra. Varje hemsida eller app har fördelar och nackdelar beroende på vem du är och vad du söker efter hos en partner.

Tyvärr händer det att bedrägerier försiggår i onlinevärlden, därför är det viktigt att välja en dejtingsida där regelbundna kontroller görs och som värderar din integritet samt säkerhet. Med många nya dejtingsidor som tar plats, har vi tagit ut ett par som funkar alldeles utmärkt för att hitta en ny partner säkert och tryggt.

Match.com

Match.com är en av de största och äldsta dejtingsidorna i Sverige med tusentals singlar som så småningom hittar den rätta. Med många års erfarenhet har Match.com utvecklats till en stor och seriös dejtingsida.

Det är helt gratis att registrera sig på hemsidan, dock måste man prenumerera för att få de bästa och mest användbara funktionerna. Bland annat kan du då skriva till andra medlemmar, se vem som har besökt din profil och få en reklamfri upplevelse på hemsidan. Det finns även en tilläggstjänst vid namn Plus som möjliggör att se om din meddelanden har lästs.

Det finns ett stort spektrum av medlemmar och när det gäller åldern så är det väldigt utspritt men de flesta medlemmarna är ca. 25-45 år.

EliteSinglar

EliteSinglar har sedan 2013 erbjudit en dejtingtjänst för svenska folket i världsklass. Här är det ett stort fokus på att hitta långvariga och seriösa förhållanden mellan personer som har höga ambitioner både när det gäller familj, privatliv och arbetsliv.

De använder sig av en specifik matchningsmetod som är ett resultat av flera studier gällande förhållanden och olika typer av personligheter samt deras kompatibilitet med varandra.

När du registrerar dig på EliteSinglar gör du ett relativt stort test som tar allt från 15 till 30 minuter beroende på hur snabb eller långsam du är. Här börs det egentligen inte skyndas fram då testet spelar en stor roll i vem du kommer att matcha med.

Med andra ord är detta en säker och pålitlig sida för dig som är ute efter något seriöst.

Tinder

Tinder är idag den mest populära dejtingappen i världen och Malmöborna har inte släpat efter ett enda dugg när det gäller användningen av appen. Precis som de föregående nämnda dejtingsidorna så finns det alla typer av singlar på appen, oavsett ålder. Vid lanseringen dominerade de yngre åldersgrupperna men idag är det massvis av personer som använder tinder, allt ifrån 20 år till 60 år.

En dejt i Malmö

När du väl har hittat en person du vill gå på dejt med kan det vara svårt att komma på vad man ska göra på dejten och vart man ska gå. Lyckligtvis finns det ett par superenkla men härliga tips där du kan ta din dejt och ha en trevlig tid tillsammans.

Det är lätt att tänka på bio eller mat när man hör ordet dejt. Har du svårt att bestämma dig så erbjuder Malmö en genial lösning, nämligen en bio med en egen bistro och bar. På Spegeln Bio Bar & Bistro kan du ta del av en bra film och äta en god måltid under ett och samma tak. En unik och spännande lösning som gör dejten säkerligen oförglömlig.

Är man ute efter en vegansk middag med en supermysig atmosfär är restaurang Mineral ett perfekt val. Goda veganska rätter med en underbar och avslappnad känsla med ett superbra läge i centrala Malmö gör detta till en restaurang man måste besöka.

Om man har bestämt mig var man ska gå på dejt, kan det vara smart att planera vägen dit då det finns mycket att se i staden som i många fall ligger nära restaurangen, matstället eller annan lokal man planerar på att besöka.

malmö.se kan du hitta massvis med aktiviteter och evenemang som passar perfekt till dejten. Varför inte pröva på något som ingen av er har gjort förut? Lär er något tillsammans och lär känna varandra med olika, roliga aktiviteter.

Annonsering

Datingportalen.se är en webbportal som jämför och recenserar olika dejtingsajter.

Som med alla andra företaganden är det nödvändigt att täcka kostnaderna för att driva sajten, samt att gå med vinst. Därför får vi en hänvisningshonorar när vi hänvisar personer från vår sajt till en dejtingsajt, om personen registrerar sig och/eller köper en prenumeration.